در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
سلام اسمم وارد سیستم مکانیزه بیمه بیکاری حقوق بگیران شده فقط خواستم بدونم شما نوشتین از 10تا 16 هر ماه حقوق میدن گفتم بدونم امکان ئاره که از 20 به بعد هم بریزن پول در سوال قبلیم شرایطم رو نوشتم 95/9/9 اخراج شدم و 95/12/7 اسمم وارد سیستم مکانیزه شده برا دریافت حقوق ممنون میشم زود جواب بدین
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام از تاریخ اخراج تا پیگیری مراحل وبرقراری بیمه بیکاری هر چقدر زمان ببرد در اولین پرداخت کلیه معوقات شما پرداخت میشود وبعد از آن هر دوماه یکبار به حساب شما واریز میشود اگر چنانچه تا به حال واریز نشده مطمن باشید در پایان فروردین واریز خواهد شد