در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام من مسول فنی یک از کارخانجات می باشم ومدت دوسال است کار می کنم چون نزدیک به اتمام قرار داد است و چون چندین ماه است حقوق معوقه دارم و تا به حال تسویه حساب نگرفتم می خواهم با یک نامه به سازمان  غذا و دارو و اداره استاندار و کارفرما بعلت عقب افتادگی حقوق عدم همکاری خود را اعلام کنم

می خواستم بدانم که ایا با این شرایط بیمه بیکاری شامل می شود یانه راهنمایی کنید متشکرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتان تعلق نمی گیرد دوست من . بیکاری تان اداری است در حالیکه باید غیر ارادی باشد .

با تشکر