در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام پرونده بیمه بیکاری من به علت شکایت از کارفرما و خلا چهل روز نپرداختن حق بیمه از سال آخر قبل بیکاری مدت زیادی زمان برد تا اثبات و اجرایی آن و واریز توسط کارفرما.و بعد از آن بود که حکم بیکاری من تایید شد و شانزده ماه گذشته از تاریخ شروع بیکاری در حکم.کاریابی هم یکماه بعد تاریخ حضور غیاب بعدی تایین کرده یعنی بیست و هشتم آبان سال نود وشش و هنوز بازرس هم نیامده.راهی هست که زودتر معوقه شانزده ماه گذشته رو واریز کنند و آیا این مبلغ یکجا واریز خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (9,060 امتیاز)
به شعبه بیمه ای خود مراجعه کنید و دوباره درخواست کنید،درصورت داشتن شرایط یکجا معوقه را دریافت می‌کنید.