در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

بنده بعد از حدود 2.5 سال حضور در یک شرکت خصوصی، از سمت مدیریت به علت یه سری مسائل بی مورد عدم همکاری خوردم و تا جایی که اطلاع دارم یعنی همون اخراج شدن.

سوال بنده این است که ایا اخراج شدن شامل بیمه بیکاری میشود یا خیر؟

ایا راهی برای تغییر این موضوع به عدم نیاز از سمت شرکت میباشد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اگر اخراج ناشی از فعل کارفرما باشد با صدور رای اداره کار میتوانید نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمایید اما اگر ترک کار نموده باشید یا بعد از اخراج تسویه قطعی با شرکت انجام داده باشید بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد

بهتر است نسبت به دریافت نامه عدم نیاز و تنطیم یک قرارداد با اعتبار یک سال آخر با مراجعه به کمیته بیمه بیکاری نسبت به خواسته خود بدون شکایت در اداره کار اقدام نمایید