در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ثبت غرامت دستمزد در ليست حق بيمه و یا غیبت یک بیمه شده  چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط
‌كارفرما در ايام غرامت دستمزد مي‌تواند ليست بيمه شده را ارسال كند. اگر فرد از سازمان غرامت دستمزد دريافت نمي‌كند، كارفرما براي اين شخص بايد ليست ارسال كند و اگر فرد از سازمان غرامت دستمزد مطالبه كند، كارفرما مكلف به ارسال ليست حق بيمه نيست. كارفرما بايد در مقابل نام فردي كه غرامت دستمزد دارد، بنويسد در ايام غرامت دستمزد. همچنين اگر غيبت فرد 5 روز شود، كارفرما مي‌تواند غيبت را به تعداد روزهاي غيبت بنويسد. مرخصي بدون حقوق فرد را نيز بايد از تاريخ آغاز مرخصي در ليست ثبت كرد و بعد از بازگشت، مجدداً شروع به كار وي بايد در ليست ثبت شود. ‌ ‌