در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام و ارادت
اگر کسی قبل از شروع استعلاجی بیمه، 1 یک روز غیبت داشته باشد ،آیا بیمه غرامت دستمزد ایام استعلاجی توسط بیمه پرداخت میشود؟
اگر نه راه دریافت غرامت ایام چیست؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام یکی از شرایط اصلی استفاده از غرامت دستمزد یا استعلاجی رابطه شما با بیمه برقرار باشد وقتی شما یک روز قبل حادثه ارتباط بیمه پردازی قطع شده یعنی از پوشش وحمایت خارج شدید اگرچنانچه کارفرما در مورد شما کوتاهی کرده یعنی تا روز حادثه مشغول بکار بودید اما نسبت به پرداخت بیمه شما قصور کرده با طرح شکایت در اداره کار علیه کارفرما اقدام نموده