در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)
باسلام، مرخصي استعلاجي از تاريخ 96/01/23 تا 96/02/13 را چجوري در ليست بيمه لحاظ كنم؟ ايا فقط 22 روز در فروردين رد ميشود و حق بيمه همين 22روز براي كامند رد ميشود؟
زيرا در بعضي سايت ها نوشته كه سه روز از مرخصي استعلاجي از طرف كارفرما بايد به كارمند پرداخت و مابقي از طرف تامين اجتماعي به كارمند پرداخت ميشود، بدين صورت فقط همان 22روز را در ليست بيمه رد شود يا اون سه روز هم به 22روز بايد اضافه شود؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام چنانچه نوع بیماری حادثه ناشی و غیر ناشی از کار،تروماو یا جراحی باشد ۳ روز اول کسر نمی شود و کارفرما موظف است مدت ۲۲ روز در ماه فروردین لیست ارسال نماید،همچنین در طول ایام استراحت برای فرد ترک کار نزند