در لیست بیمه توسط
سلام
بيمه تامين اجتماعي من توسط شركتي واقع در تهران تا 14 خرداد 95 در شعبه سوسنگرد رد شده بود چون من در آن تاريخ از آن شركت استعفا داده و خارج شدم و خود را از ابتداي تير ماه بيمه اختياري كردم و بيمه تير ماه را به صورت اختياري رد كردم و از اول مرداد در شركتي جديد واقع در تهران استخدام شدم و زماني كه شركت جديد مي خواست بيمه من رو در شعبه مازندران رد كند در هنگام ثبت نام با خطاهاي 002 (شماره بيمه شده در اطلاعات هويتي بيمه شدگان يافت نشد)و 002 (شماره بيمه شده در اطلاعات بيمه شدگان كارگاه يافت نشد و 033 (كد ملي نامعتبر است) مواجه گرديد و شركت نتوانست بيمه مرداد ماه من را رد كند و من خودم به صورت اختياري رد كردم و به شعبه اي كه اختياري شده بودم مراجعه كردم ومسئول مربوطه بيمه اختياري من را فسخ كرد و گفت علت خطاها بيمه اختياري بوده است
اكنون مي ترسم دوباره شركت نتواند بيمه شهريور من را رد كند و با خطاهاي بالا مواجه شود و از طرفي بيمه اختياري من هم توسط شعبه بسته شده است
خواهشمندم كمكم كنيد تا از اين كابوس نجات پيدا كنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به شعبه مذکور باید نسبت به نام نویسی در آن شعبه اقدام نمایید و با این عمل خطا مورد اشاره از بین خواهد رفت

دلیل خطا نداشتن اطلاعات هویتی در شعبه مورد نظر میباشد