در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام ايا حذف دفترچه تامين اجتماعي و فقط پرداخت بيمه باشد در بازنشستگي تاثير دارد يا نه و ايا ماه هاي  گذشته و سال هاي گذشته كه چند ماهش را پرداخت نكردم مي توانم الان پرداخت كنم يا نه
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بله امکان حذف دفترچه های درمانی وجود داره ولی فقط در بیمه مشاغل آزد و زیر مجموعه آن در زمان ابطال دفترچه ،هزینه ها کاهش پیدا می کنه

و برای ماه های گذشته بسته به نوع بیمه شما داره ، درصورتی که راننده برون شهری باشین امکان داره