در بیمه حوادث توسط (-1,060 امتیاز)
بیمه نامه های حوادث انفرادی شامل چه پوشش های هستند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام   بیمه نامه های حوادث انفرادی  بیمه نامه های هستند که به ما کمک می کند هزینه های تحمیلی در زمان وقوع حوادث را جبران کنیم .

حوادث گاهی امکان دارد به فوت فرد حادثه دیده منجر شودیا وی را دچار نقص عضو شدید نماید .یعنی بخشی ازعضویا اعضای بدن دیگر توانای انجام کارهای طبیعی را نداشته باشندیا پرداخت هزینه های پزشکی درمانی را پرداخت نمایم که توسط این  بیمه نامه این هزینه ها قابل جبران خواهد بود. حتی اگر دارای مشاغلی باشیم که درآمد روزانه داشته باشیم اگر به طور موقت قادربه کار نباشیم یا از کار افتادگی حادثه شود و قادر به کسب درآمد روزانه نباشد در این  بیمه نامه ها حداکثر سه ماه از محل این  بیمه نامه دریافت کنیم .

البته منوط به اینکه از درآمدهای ماهانه قبلی فرد بیشتر نباشد.یعنی حداکثر پرداخت معادل درآمد ماهانه فرد نه بیشتر .
در این  بیمه نامه همه احتمالات بعد از حادثه و هزینه های احتمالی و خسارت های فرضی دیده شده است که شامل فوت ، نقص عضو ، هزینه های پزشکی و ازکارافتادگی موقت روزانه است.