در بیمه حوادث توسط
باسلام
بیمه حوادث خانواده چه بیمه ایه و چه پوشش هایی رو داره؟
من تو خونه خواب بودم پسرم 2سالم یه وزنه سنگین برداشت و زد دماغم تو خواب شکوند
آیا همچین حوادثی هم پوشش میده
هزینه پزشکی، بیمه تامین اجتماعی هم دارم
باتشکر
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با سلام دوست عزیز
خیلی ساده توضيح می دهم:
بیمه حوادث چهارتا پوشش اصلی داره
اول. فوت به علت حادثه
دوم. نقص عضو به علت حادثه
سوم. از کارافتادگی به علت حادثه
چهارم.جبران هزینه های پزشکی حادثه
:
شما با پرداخت مبلغ خیلی کم، می توانید از پوشش های بالا استفاده کنید
مثلا با پرداخت نفری یازده هزار تومان در سال برای افراد بالای هجده سال و شش هزار تومان در سال برای افراد زیر هجده سال خانواده از
ده ميليون تومان پوشش فوت حادثه
ده میلیون تومان پوشش از کارفتادگی حادثه
ده ميليون تومان پوشش نقص عضو حادثه
یک میلیون تومان جبران هزینه های پزشکی حادثه
برخوردار شوید
مثلا اگر خانواده شما از یک زن و شوهر و یک بچه کوچک تشکیل شده باشد. شما باید مبلغ 28 هزار تومان برای پوشش های بالا پرداخت کنید و یک سال تحت پوشش باشید
اطلاعات لازم مشخصات شناسنامه ای خانواده و آدرس دقیق منزل می باشد. سریعا هم قابل صدور است.
کلیه هزینه های پزشکی ناشی از حادثه در طول قرارداد و در هر زمان و مکان قابل پرداخت است فقط به شرط ارائه فاکتور معتبر و اینکه مبلغ از جایی دیگر پرداخت نشده باشد.