در بیمه حوادث توسط
بهترین بیمه حوادث در سال 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بیمه های حوادث در تمامی شرکت های بیمه با پوشش های کامل به بیمه گذاران ارائه می شوند اما مقدار سقف تعهدات و برخی پوشش ها متفاوت است.قبل از تهیه این بیمه نامه توصیه میکنم با یک مشاوره انتظارات خود را از این بیمه نامه سنجیده و مناسبت ترین آن را برای خود تهیه نمایید. توجه کنید که نمی توان گفت چون دوستان و یااقوام از شرکت الف تهیه کرده اند پس شرکت خوبی است ، بهترین بیمه برای هر فرد بیمه ای با پوشش های کامل و مناسب شرایط ایشان است.

جهت توضیحات بیشتر می توانید از طریق تلگرام مشاوره رایگان داشته باشید.

با تشکر