در بیمه حوادث توسط
برای خرید بیمه حوادث چه چیز هایی را باید در نظر گرفت
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بیمه های حوادث در زیر شاخه های

بیمه حوادث انفرادی 24 ساعته در کلیه نقاط جهان ( بدون محدودیت زمان و مکان )
بیمه حوادث گروهی جهت کارکنان شرکت ها، کارخانه ها، و انواع مؤسسات و سازمان های اداری، تجاری، ...
بیمه حوادث ورزشی جهت اعضای باشگاه ها، تیم های ورزشی، تماشاگران سالن ها، استادیوم ها و مسئولان شامل متصدیان اماکن ورزشی، داوران، سرپرستان و ...
بیمه حوادث سرنشین که معمولا در شرکت های بیمه با بیمه اتومبیل و شخص ثالث عرضه می گردد.
بیمه حوادث تحصیلی
بیمه حوادث ناشی از کار و حرفه
بیمه حوادث ایام مأموریت
بیمه حوادث توریستی و مسافرتی
بیمه مسافرت به خارج از کشور که در حال حاضر در قالب دو طرح MEDICAL و REISE SCHUTZ

و همچنین سایر بیمه های حوادث که با توجه به نیاز مشتریان گروهی شرکت طراحی و ارائه خواهد شد ؛ وجود دارد که هر یک با توجه به شرایط نوع بیمه متفاوت خواهد بود.

اما به صورت کلی تعهدات این بیمه نامه به شرح زیر می باشد :

  • هزینه های پزشکی ناشی از حادثه
  • فوت در اثر حادثه
  • نقص عضو و از کار افتادگی دائم و کامل در اثر حادثه
  • نقص عضو و ار کار افتادگی دائم و جرئی در اثر حادثه
  • غرامت روزانه به علت از کار افتادگی موقت در اثر حادثه

موارد مهم در تهیه این بیمه نامه:

  • لطفا فرم را با دقت و در نهایت صداقت تکمیل نمایید.
  • شغل و محل کار خود را دقیقا ذکر نمایید.(به عنوان مثال فروشنده ی لباس کودک یا فروشنده مصالح ساختمانی)
  • مدت بیمه نامه را با دقت یادداشت نمایید.
  • در هنگام تکمیل فرم به سقف پوشش ها توجه نمایید.
  • در برخی شرکت ها فعالیت های پر مخاطره مانند رانندگی موتور سیکلت،پرش با چتر، اشتغال به فعالیت های رزمی در فرم بخ صورت جداگانه مطرح شده است لطفا در هنگام تکمیل فرم به این پوشش ها توجه نمایید.
  • برای تکمیل حوادث قبلی خود صداقت پیشه کنید.
  • موارد عمومی بیمه نامه و استثنائات آن را با دقت مطالعه نمایید.

دوست عزیز در صورتی که این پاسخ مد نظر شما نبود میتوانید سوال خود را مجدد با ذکر جزییات مطرح کرده و یا از طریق تلگرام با مشاوران صحبت نمایید.