در بیمه حوادث توسط
سلام

بهترین شرکت بیمه برای خرید بیمه حوادث انفرادی کدام است ؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
جناب آقای زهی سلام،وقت بخیر.

همه شرکتهای بیمه،بیمه نامه حوادث انفرادی رو صادر میکنن.

مهم ترین فاکتور برای خریداران هر نوع  بیمه نامه ای،در درجه اول پرداخت خسارت بدون رفت و آمد زیاد،اتلاف وقت زیاد و پرداخت هزینه های اضافیه.

،حق بیمه مناسب ،پیگیری برای پرداخت خسارت زیان دیدگان و این یکی از بزرگترین دغدغه های افراد پس از خریدن بیمه نامشونه.

بیمه پاسارذگاد هم مانند تمامی شرکتهای همکار، و بلکه کمی بیشتر از آنان این برنامه را در دستور کار خود قرار داده است.

در صورت تمایل میتونین همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ جهت دریافغت مشاوره رایگان با بنده تماس حاصل فرمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.