در بیمه حوادث توسط
سلام

بهترین بیمه حوادث گروهی را کدام شرکت بیمه ارائه می کند ؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم آقای جعفری سلام،وقت بخیر.

همه شرکتهای بیمه پوشش های مناسبی دارند،ولی نرخ خرید آن خدمات،خسارت دهی در بهترین زمان ممکن،بهمراه سطح توانگری بالا،نشان از  توانایی بیشتر شرکتهای بیمه در این زمینه دارد،که به لطف خدا و پشتوانه بیمه شدگان ،بیمه پاسارگاد در این زمینه جزو چند شرکت برتر در ایران می باشد.

در صورت نیاز به مشاوره بیشتر در این زمینه و یا هر سوال بیمه ای،میتوانید همه روزه(حتی جمعه ها) از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ با اینجانب مشاوره رایگان تلفنی داشته باشید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.