در بیمه حوادث توسط (110 امتیاز)
باسلام

شرکتی درسال 94 بیمه حوادث داشته و در ماه اسفند یکی از کارگران در اثر افتادن دستگاه بر روی سر وی فوت می کند. روند دادرسی در سال 95 ادامه می یابد و در نهایت در مهر حکم صادر می شود.بیمه بر اساس سال 94 یا سال 95 باید دیه را بپردازد. مواد قانونی جهت مراجعه وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در بیمه حوادث برای ریسک فوت و ازکار افتادگی و نقص عضو، میزان سرمایه تعیین می شود که ممکن است با مبلغ دیه در زمان پرداخت غرامت متفاوت باشد.
بیمه گر متعهد به پرداخت سرمایه بیمه نامه است نه دیه. البته اگر کسی میزان سرمایه بیمه نامه حوادث را به مبلغ دیه تعیین کرده باشد، سرمایه بیمه نامه با دیه برابر می شود ولی باز هم تابع قائده کلی است که در بالا ذکر شد.
به عنوان مثال:
دیه 280 م تومان است و سرمایه فوت بیمه حادثه 30 م تومان
بیمه گر به مبلغ 30 میلیون تومان ملزم به پرداخت غرامت است و کاری به مبلغ دیه ندارد.

این سرمایه از طرف بیمه گذار در روز صدور بیمه نامه درخواست شده است و بیمه گر تعهدی در جبران مبالغ بیشتر از سرمایه تعیین شده ندارد.