در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام
من از کارفرما شرکت  بدلیل اخراج قبل از موعد پایان قرارداد شکایت کردم چرا ک پنج سال سنوات گذشته را پرداخت نکرده بود و بالاجبار از ابتدای مهرماه از من قرارداد امضا گرفته بود و گفته بود اگر قرار داد امضاء نکنید اخراج میشوید و متاسفانه قرارداد سه ماهه بود و دوباره قرارداد سه ماهه بعدی را تا آخر سال را با تهدید امضاء و اثر انگشت گرفت چرا ک من هفت سال در آن شرکت مشغول به کار بودم
اولین نوبت جلسه هیئت تشخیص تشکیل شد با توجه به اینکه من كارمند دائمی و رسمی محسوب میشدم خواهان بازگشت بکار شدم ضمنا طلب مانده مرخصی های من 124روز است ک بدلیل عدم تسویه در این پنج سال پرداخت نشده است با توجه به دفاعیه من مسول جلسه خیلی بی تفاوت گفت شما قرارداد اتمام پیدا کرده و رای بازگشت بکار من و رد کرد برای دفاعیه و شکایت باید چکار کنم تا بتوانم از حقم دفاع کنم
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه شما دارای قرارداد بوده اید و قرارداد شما به اتمام رسیده است، صرفا میتوانید نسبت به درخواست برقراری بیمه بیکاری و دریافت مطالبات اقدام نمایید.