در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا کارفرما می تواند با توافق کارگر مبلغی را به طور یکجا به عنوان مجموع مزد و مزایای وی تعیین نماید؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

علی رغم اینکه در قانون کار الزامی در خصوص تفکیک مزد و مزایای کارگران مشمول این قانون پیش بینی نشده است ولی به لحاظ روشن بودن مزد و مزایای جنبی و برای امکان محاسبه مزایایی که مبنای محاسبه آنهامزد ثابت کارگر تعیین شده و نیز نظارت بر اجرای دقیق مقررات قانونی ،لازم است مزد و مزایای متعلقه به هرکارگر دقیقا تفکیک و در قرارداد کار مربوط مشخص گردد.