در سایر توسط (210 امتیاز)
سلام خسته نباشید
من یه سوال داشتم
اگه کسی بخواد خودش رو بیمه کنه، بهترین گزینه برای اینکار چیست؟
البته درامد زیادی هم نداشته باشه
اگه از لحاظ مالی هم نیاز باشد بی زحمت توضیح دهید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما در جایی مشغول بکار شوید که کارفرمای همان شرکت باید شما رابیمه کند اما چنانچه دارای جواز کسب باشید شما باید بیمه مشاغل آزاد رو انجام بدهیدوبه سه صورت12و14و18درصد انجام میگیرد اما چنانچه جواز کسب هم نداشته باشید باید بصورت اختیاری انجام دهید که نرخ اختیاری 26% میباشد اما برای برقراری بیمه اختیاری باید حداقل یکماه سابقه داشته باشید