در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
بهترین گزینه جهت حق بیمه تامین اجتماعی برای شخصی که تابه حال سابقه بیمه نداشته است؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه اگر دارای سابقه کار در کارگاهی داشته باشید میتوانید با ارائه مدارک کافی ، نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به واریز حق بیمه به استناد ماده 148 قانون کار اقدام نمائید. در غیر اینصورت نمیتوانید سوابق بیمه ای داشته باشید.