در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من حدود 10 سال پیش 3 ماه سابقه بیمه دارم و متارکه کرده و داری یک فرزند دختر هستم که 15 سال سن دارد و به بیماری صرع مبتلا میباشد و الان تصمیم دارم مجددا بیمه شوم البته سنم نیز 48 سال میباشد .از آنجایی که بیمه اختیاری تنوع مختلفی دارد اعم از 26 درصد و 18 درصد و غیره ...از شما خواهشمندم با توجه به سن من و تنها داشتن یک فرزند و نداشتن همسر و اینکه بتوانم هنگام باز نشستگی دریافتی خوبی داشته باشم از کدام گزینه بیمه اختیاری استفاده کنم ..با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتولنید با توجه به سن شما از ۱۸٪شروع کرده ودر سن ۵۵سالگی دیگر از ۲۶٪ادامه دهید چوم الان نیازی به تما م پوششها برای شما نمیباشد..ایمانی