در سایر توسط
شوهرم هیچ بیمه ای نیست, لطفا بفرمایید چه بیمه ایی بکنم که بازنشستگی داشته باشه ؟
3 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز برای آقایان به علت مسئولیتی که در قبال خانواده دارند در درجه اول بیمه تأمین اجتماعی یا اختیاری را انجام دهند چون تنها از این طریق مادام العمر مستمری دارند وبعد هم به همسرشون میرسد و در کنار تأمین اجتماعی
 در صورتیکه توان مالی دارید بیمه های عمر بهترین سرمایه گذاری است
آینده را امروز بساز