در سایر توسط
سلام وقت به خیر
پسری هستم ۲۰ساله که در حال حاضر تنها مدرک درسی من از اموزش و پرورش دیپلم تجربی هست
از طرفی هم. از مرکز فنی و حرفه ای مدارک
برق ساختمان . مدیریت هوشمند ساختمان گرفته ام.
بنده از این سن مایل هستم که تحت پوشش یک بیمه برم تا بتوانم  زودتر بازنشسته شوم.میشود بنده را راهنمایی کنید که چه کار کنم ؟
2 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام دوست عزیز
ابتدا باید به شما تبریک بگم که از الان به فکر آینده تان هستید.
قبل از اینکه بخواید تحت پوشش بیمه ای قرار بگیرید باید بدانید نیاز شما چیست و چه انتظاری از آن بیمه دارید چون هر کدام از بیمه ها یکسری از نیاز های شما را پوشش میدهند.
بعنوان مثال اگر در کنار بازنشستگی بدنبال خدمات درمانی نیز میباشید و هیچگونه خدمات درمانی مثل بیمه سلامت یا ... ندارید میتوانید از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید که شرایط خاص خودش را دارد(شاغل بودن و بازدید از محل کار توسط بازرس) که برای راهنمایی بیشتر میتوانید با بنده یا همکاران دیگر تماس بگیرید تا بتوانید تصمیم آگاهانه ای بگیرید.
بغیر از آن بیمه عمر و تامین آتیه طرحی است که نسبت به تامین اجتماعی شرایط راحتتری دارد و همه ی افراد میتوانند از این بیمه نیز استفاده نمایند.

برخی از شرایط و ویژگیهای بیمه عمر و تامین آتیه شرکت پاسارگاد عبارتند از:

 ✅ عدم محدودیت سنی ( از بدو تولد تا 65 سالگی ) بدون نیاز به کارت پایان خدمت

✅ مدت اختیاری قرارداد ( 5 تا 30 سال )

✅ تامین نیاز های دوران بازنشستگی

✅ بهره مندی از مزایای سرمایه گذاری بلند مدت

✅ پس انداز مطمئن و منظم

✅ انتخاب نحوه پرداخت بیمه به میل بیمه گذار

✅ امکان صدور بیمه نامه بدون انجام معاینات پزشکی

✅ دریافت وام از محل اعتبار بیمه نامه

✅ دریافت سود مشارکت از محل سرمایه گذاری ها

✅ قابل باز خرید ( شش ماه پس از عقد قرارداد )

✅ پوشش از کار افتادگی (تا سقف 40,0000,000 تومان)

✅ معافیت صندوق بیمه نامه از پرداخت هرگونه مالیات

✅ پوشش بیماری های خاص (تا سقف 25,000,000 تومان برای هر کدام و 125,000,000 تومان در مجموع)

✅ پوشش نقص عضو (تا سقف  100,000,000 تومان)

✅ پوشش خطر فوت طبیعی ( تا سقف 200,000,000 تومان)

✅ پوشش خطر فوت در اثر حادثه  (تا سقف 400,000,000 تومان)

✅ اعطای پوشش بیمه درمان تکمیلی ( sos ) به صورت رایگان

✅ پوشش هزینه پزشکی بر اثر حادثه (تا سقف 20,000,000 تومان)

✅ پوشش آتش سوزی منازل مسکونی

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

*هادی فرنام نیا

✓ مشاور مالی و بیمه عمر پاسارگاد

✓ امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو برای آیندتون بگیرید