در دیه و بیمه خودرو توسط (36,630 امتیاز)
درچه صورتی کروکی ترسیم  می شود؟؟؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

بهترین پاسخ

در موارد زیر نیاز است تا برای تصادف کروکی ترسیم شود:

  1.  چنانچه یکی از طرفین حادثه درخواست ارائه کروکی داشته باشد و یا مسافر باشد.
  2.  میزان خسارت وارده بیش از میزان تعهد بیمه نامه مقصر باشد؛ کروکی غیر سازشی ترسیم گردد.
  3.  تصادف وسیله نقلیه با شیء ثابت (تیر چراغ برق - گاردریل و ...) باشد؛ کروکی غیر سازشی ترسیم گردد.
  4.  یکی از طرفین تصادف حرکت با دنده عقب داشته باشد.
  5.  جلو به جلو (شاخ به شاخ) باشد.
  6.  یکی از طرفین تصادف موتور سیکلت باشد و یا هر دوطرف تصادف موتور سیکلت باشند.
  7.  یکی از طرفین تصادف وسیله نقلیه سنگین (اتوبوس و یا کامیون و ...) باشد.
  8.  تصادف بین سه وسیله نقلیه یا بیشتر از سه وسیله واقع شده باشد.
  9.  تصادف چند مرحله ای (هرگاه وسیله ای بعد از برخورد با وسیله دیگر به خارج از سطح راه پرتاب و یا جدول و درخت و تیر برق و ... برخورد نموده باشد).
  10.  عبور یکی از طرفین تصادف از چراغ قرمز تصادف حادث شده باشد. (برای بررسی حق تقدم عبور)
  11.  یکی از طرفین تصادف وسیله نقلیه نظامی باشد.
  12.  یکی از طرفین فاقد مدارک لازم رانندگی (گواهینامه یا بیمه نامه معتبر و ...) باشد.
  13.  بین تاریخ صدور بیمه نامه ها ناپیوستگی باشد و تاریخ صدور بیمه نامه جدید نزدیک به تاریخ تصادف باشد.
  14.  وسیله نقلیه مقصر دارای بیمه نامه بدنه باشد و یا بخواهد برای بار دوم از بیمه نامه بدنه استفاده کند.
  15.  یکی از طرفین به نظر کارشناس اعتراض داشته باشد کروکی غیرسازشی ترسیم می گردد.
  16.  حادثه جرحی و یا فوتی باشد.