در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
شرح ترسیم کروکی در تصادفات به چه صورت می‌باشد
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(ماده 88 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی مصوب 1384، ماده 41 ،42 آیین‌نامه مقررات ایمنی و رفت‌وآمد وسایل ترابری در راه‌های کشور مصوب دهمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترابری کشور و تاریخ لازم الاجرا01/05/1357و ماده 2 قانون رسیدگی فوری به خسارات ناشی از تصادف)

شرح کامل نحوه رسیدگی به تصادف، پس از وقوع حادثه و حضور عوامل راهور ناجا در صحنه، به این ترتیب است:

- چنان‌چه افسر راهور حاضر در صحنه تصادف، دارای کد کارشناسی باشد، اقدام به ترسیم کروکی می‌نماید و طرفين را جهت منقوش نمودن برگ کروکی به مهر واحد رسیدگی به تصادفات یگان راهور ناجاي يگان انتظامي منطقه، راهنمایی می‌کند.

- در صورتی که افسر مراجعه‌کننده، فاقد كد كارشناسی باشد، در فرم کروکی اولیه، اقدام به ترسیم پیش فرض کروکی نموده و سپس شما را جهت ترسیم کروکی نهایی، به واحد رسیدگی به تصادفات مناطق و نواحی راهنمایی و رانندگی ناجا، راهنمایی می‌کند.

به این نکته دقت داشته باشید که هر برگ کروکی، باید دارای دو مهر باشد، یک مهر مربوط به کارشناس ترسیم‌کننده کروکی و یک مهر مربوط به یگان انتظامی یا واحد رسیدگی به تصادفات پلیس راهور و یا مناطق و نواحی راهنمایی و رانندگی ناجا.

چنان‌چه کروکی دارای خط‌خوردگی یا لاک‌گرفتگی مي‌باشد، پس از بازديد خودرو زيان‌ديده جهت رفع نقص، نسبت به تأييد قسمت لاك گرفته شده یک نامه مکتوب با ضمیمه نمودن کروکی مجدداً به حضور افسر ترسیم کننده کروکی ارسال نمائید.