در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط

سلام بنده بصورت توافقی برای شرکت پیمانکاری پروژه گازرسانی بمدت 14 ماه مشغول بودم و مقررگردید کارفرما درازای 24 روزکارکرد 6 روز مرخصی بدون کسورات مبلغ 2.000.000 تومان پرداخت نماید و نسبت به بیمه تامین اجتماعی اقدام نماید.

علی هذا من میتوانم موارد ذیل را باتوجه به قطع همکاری از طرف کارفرما از اداره کار مطالبه نمایم.

(((درضمن تهیه خوابگاه و هزینه اسکان نیز بر عهده کارفرما بوده است و فاقد قرارداد کاری میباشیم اما نامه معرفی به کارفرمای پروژه و لیست بیمه موجود و نامه قطع همکاری میباشد)))

  1. ساعات کاری از 7 صبح لغایت 17:30 محاسبه اضافه کاری بیش از 8 ساعت کار
  2.  روزهای تعطیل کاری یا مازاد بر 24 روز
  3. حق مسکن
  4.  بن کارگری
  5. عیدی
  6. حق سنوات
  7. ماموریت بیش از 50 کیلومتر
  8. عدم درج کارکرد کامل در لیست بیمه
  9. حق عائله مندی
  10. شب کاری تاساعت 12 شب
  11. مطالبات تلفن همراه
  12. مطالبات ایاب و ذهاب
  13. محاسبه 2.5 روز مرخصی
  14. تاخیردرپرداخت حقوق
  15.  هزینه شام و صبحانه
  16. روز سی و یکم ماههای نیمه اول سال
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ضمن آنکه باید قرارداد شما مورد بررسی قرار گیرد.ولی بابت مزایای پایان کار وانچه جزو قرارداد نبوده است میتوانید اقدام نمایید.