در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام .سوال اینجور میپرسم .

من بعد از 4 سال کار تو رستوران .به دلیل امضا نکردن برگه تسویه حساب دریافت سنوات.عیدی اضافه کاری و غیره... از کار اخراج شدم.

شکایت به اداره کار کردم .صورتحساب واریزی حقوق بردم..که مشخص بود فقط به من حقوق ماهیانه دادن..بیمه ام نبودم. داداگاه رای صادر کرده و بابت 4 سال با همه مزایای 2 میلیون رای صادر کرد. که واقعا انصاف نیست .فقط سنوات 4 میلیون میشه..باید چیکار کنم..ممنون میشم..
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به این رای اعتراض کرده و به هیات حل اختلاف بروید .

با تشکر