در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام چکار کنم با توجه به این که حق با منه و رای به نفع من صادر شده کار به دیوان عدالت کشیده نشود و در همان اداره کار حل شود بیمم رد نشده سنوات و اضافه کاری پرداخت نشده.مرسی
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ،با توجه به اینکه پس از صدور رای بدوی طرفین می توانند به ارا در مهلت مقرر اعتراض بزنند،لذا در رای تجدید نظر ، رای قطعی و لازم الجرا میگردد و تنها این دیوان عدالت اداری است که میتواند نسبت با رای تجدید نظر صلاحیت بررسی مجدد داشته باشد،لذا برای ینکه رای تجدید نظر به دیوان کشیده نشود باید با کارفرما مذاکره و توافق نمایید لیکن چنانچه برایتان مسجل است که درست میگویید و مستندات کافی دارید رای دیوان نیز به نفع شما خواهد بود، لطفا،جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید