در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,850 امتیاز)
کارفرمایی مبلغی را ازکارگر خود طلبکار است آیا می تواند طلب خود را از مزد کارگر برداشت نماید؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

با توجه به ماده  44 قانون کار چنانچه کارگر به کارفرمای خود مدیون باشد در قبال دیون او تنها می توان مازاد بر حداقل مزد را به موجب حکم دادگاه برداشت نمود که در هر حال این مبلغ نباید از یک چهارم کل مزد کارگر بیشتر باشد.