در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا اشخاصی که مشمول قانون کار نیستند نیز می توانند از بن کارگری استفاده نمایند و آیا بیمه نمودن نیز شرط برخورداری از بن می باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در مقررات مربوط به برقراری بن کارگری شرط استفاده از آن مشمول قانون کار بودن نیز می باشد لذا این حق به غیر به غیر مشمولین قانون کار شمول پیدا نمی کند ضمنا برخورداری از بن صرفا منوط به داشتن رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع قانون کاربوده و استفاده از بن کارگری ارتباطی با بیمه بودن ویا نبودن کارگر ندارد البته در واریز وجوه مربوط به بن کارگران به اتحادیه امکان و تحویل بن و سایر ضوابط اجرایی ارائه لیست بیمه قیدگردیده است.