در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (400 امتیاز)
تفاوت کارمزد نماینده فروش ، مدیر فروش و مدیر ارشد بیمه عمر پاسارگاد چقدر است؟

ایا شرکت های دیگر هم مثل پاسارگاد شرط فروش 10 بیمه نامه رو برای اخذ کد نمایندگی بیمه عمر رو دارن؟

در حال حاظر کدام بیمه ها نمایندگی بیمه عمر می دهند؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

کارمزد نماینده در سال اول20% و کارمزد مدیر ارشد 7% از فروش نماینده و مدیر فروش 30 تا 50درصد کارمزد مدیر ارشد را دریافت میکند.

فروش 10بیمه نامه بخش عملی شرایط دریافت نمایندگی میباشد و در حال حاضر اغلب شرکتها نماینده فروش بیمه عمر جذب میکنند