در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (140 امتیاز)

سلام به همگی

 برای شروع به کار نماینده عمر بیمه ایران داشتن دفتر کار را توصیه میکنید ؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید .

سوال دوم: کارمزد بیمه عمر با پرداخت حداقلی برای نماینده چقدر می باشد

سوال سوم: آیا کد نمایندگی بیمه عمر رو میشه به نمایندگی بیمه جنرال تبدیل کرد

سوال چهارم  آیا آزمون ها و دوره های پژوهشکده بیمه ارتباطی با شرکت های بیمه ای برای دادن کد جنرال داره ؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا فروش بیمه های زندگی،مسیری فراتر از فروش بیمه های دیگر دارد.

در بیمه های ثالث،بدنه و ...مردم با توجه به شناخت و نیازی که دارند به شما مراجعه میکنند.

در فروش بیمه های زندگی،هنوز که هنوزه خیلی از مردم پس از ۱۴-۱۳ سال که از فروش بیمه های زندگی می گذرد،هنوز با آن نا آشنا و نامانوس هستن!!!

برای فروش بیمه های زندگی،شما باید در هر فردی،بسته به سن،جنسیت،موقعیت اجتماعی،شغل،مجرد و متاهل بودن و از همه مهم تر،میزان حقوق، نیاز به بیمه های زندکی را در افراد بیدار کنین و بهشون پیشنهاد بدین.

برای این کار باید یه سری از نکات بازاریابی رو آموزش ببینین و در فروشهاتون ازش استفاده کنین.

ضمنا یه فروشنده خوب باید هر روز مطالب بیمه ای تازه یاد بگیره و باصطلاح خودمون ،هر روز باید آپدیت بشه.

از شرایط شرکتهای همکار اطلاع داشته باشه تا بتونه مزیت بیمه شو در مقایسه با سایر رقبا به رخ افراد بکشه.

بنابراین میبینی که فروش بیمه عمر،نیاز چندانی به دفتر نداره.

در عین حال که اگه دفتر وجود داشته باشه،برای اطمینان خاطر مردم خوبه ولی لازم و کافی نیست.

اصل کار شما هستی.

موفق باشی.