در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (328,530 امتیاز)

اگر بیمه گذاری با حق بیمه ۵۰ هزار تومن (حداقل) در ماه بیمه شود ...کارمزدش در ماه برای نماینده چقدر میشود حدودا؟

مربوط به این سوال:

آیا برای شروع به کار نماینده عمر بیمه ایران داشتن دفتر کار را توصیه میکنید ؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز میتوانید قوانین پرداخت کارمزد بیمه ها اعم از بیمه های زندگی و بیمه های غیر زندگی به آیین نامه 83 بیمه مرکزی در لینک زیر مراجعه نمایید.

http://www.centinsur.ir/ShowPage.aspx?Page_=letters&lang=1&sub=0&PageID=1122&PageIDF=1

اما به صورت خلاصه :

ماده ۱۰- كارمزد قابل پرداخت براي تحصيل انواع مختلف بيمه‌هاي زندگي به شرح زير تعيين مي‌شود:

الف- براي بيمه‌هاي خطر فوت ساده زماني انفرادي با حق بيمه سالانه، حداكثر ۲۵% حق بيمه وصولي.

ب- براي بيمه‌هاي خطر فوت ساده زماني جمعي با حق بيمه سالانه، حداكثر ۱۰% حق بيمه وصولي.

ج- براي ساير انواع بيمه‌هاي زندگي با حق بيمه سالانه حداكثر ۷۵% حق بيمه سال اول مشروط بر اين كه از ۳۰ در هزار سرمايه تجاوز نكند.

توجه نمایید این میزان حداکثری کارمزد می باشد و شرکت میتواند با توجه به سیاست های داخلی خود این درصد را کمتر اعلام کند.