در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (8,000 امتیاز)
میخواستم بدونم کارمزد مدیر فروش در بیمه عمر پاسارگاد از فروش نماینده خودش چقدره؟ منظورم کارمزد غیر مستقیم می باشد که مدیر فروش از محل فروش نمایده فروش دریافت میکند؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه شما مدیر فروش شدین،پس حتما داخل قرارداد مدیرفروشی شما،میزان این کارمزد ذکر شده.

علی ایحال اگه هنوز قرارداد منعقد نفرمودین،میزان این کارمزد،به مدیر ارشد هم میتونه بستگی داشته باشه.

ولی معمولا،این کارمزد برای مدیرفروشان بین ۳۰٪ تا ۵۰٪ کارمزد مدیرارشد شما می باشد.

اگه اشتباه نکنم کارمزد مدیران ارشد 8٪ از فروش هر نماینده می باشد.