در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (180 امتیاز)
با سلام

چه زماني نماينده فروش بيمه پاسارگاد به مدير فروش تغيير وضعت مي دهد و بعد از آن مدير فروش چه زماني مدير ارشد فروش مي شود

آيا بر حسب تعداد فروش بيمه نامه است اگر هست براي هركدام چه تعداد است؟

فرق مدير آموز با مدير فروش در بيمه پاسارگاد چيست؟
توسط (180 امتیاز)
با سلام

اساتيد کسي اطلاع ندارد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

زمانی که یک نماینده فروش ۳۰۰ بیمه نامه یا ۱۰۰ میلیون تومان فروش انجام داده باشد و یا ۶۰۰ بیمه نامه به هر مبلغ بفروش رسانده باشد،میتواند با تایید مدیر ارشد خود به عنوان مدیر فروش انجام وظیفه نماید.

جایگاه مدیران ارشد نیز با کمی تغییر به حداقل ۲۰،۰۰۰ فروش خود و زیر مجموعه هایش بوده که اگر به این حد نصاب برسد،میتواند با تایید مدیر اشخاص و آقای نیرومند به این افتخار نایل گردد.

مدیر فروش وظیفه جذب،آموزش و هدایت نمایندگان زیر مجموعه خود را دارد،لکن مدیر آموزش،کار نظارت بر مدیران فروش،نمایندگان آنها و زیر مجموعه هایشان را بر عهده دارد.