در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
چه مواردی باعث میگردد درصورت ازکارافتادگی بیمه شده تحت پوشش قرار نگیرد؟
1 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

1- جرح یا صدمه که بطور عمدی توسط بیمه شده به خود یا توسط ذینفع به بیمه شده وارد شده باشد .

2-صدمه ، جرح یا بیماری که منجر به از کارافتادگی کلی و دائمی و ناشی از خدمت در نیروهای مسلح یا اشتغال در هرگونه سازمان تدافعی غیر نظامی باشد . مشروط براینکه این ازکارافتادگی درجنگ یا در عملیات شبه جنگی یا برقراری نظم عمومی اتفاق افتد .

3-درصورتی که سن بیمه شده در شروع از کارافتادگی کلی و دائمی بیش از 60 سال باشد.

4- صدمه یا جرح ناشی از مسافرت هوائی بجز بیمه شده درمواردی که بیمه شده به عنوان مسافر عادی درخطوط  تجاری مجاز مسافرت نماید.

5- از دست دادن صلاحیت پرواز به علت حادثه یا بیماری درصورتی که شغل بیمه شده خلبانی باشد .

6-صدمه بدنی یا اختلالات روانی که قبل از صدور بیمه نامه به شخص وارد شده باشد .