در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا اشخاص بیمار نیز می‌توانند تحت پوشش بیمه عمر قرار گیرند ؟
2 پاسخ
توسط
برخی از بیماری‌ها با نظر پزشک و دریافت حق بیمه اضافی قابل بیمه شدن می‌باشد ولی بیماری‌های لاعلاج قابل بیمه شدن نمی‌باشد. در عین حال برای اینکه بیمه گر و بیمه گزار با مشکل مواجه نشوند بهتر است پرسش نامه با دقت مطالعه وتکمیل گردد.
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز ،شرط سلامت در خرید بیمه عمر و سرمایه حرف اول را میزند چون ریسک کمتری را بیمه قبول میکند ،و برای تشخیص نوع و حاد بودن بیماری نیاز به آزمایش است و با تشخیص پزشک یا به حق بیمه اضافه نرخ میخورد یا کلا درخواست رد میشود ،به همین علت هرچه در سنین کمتر بیمه را خریده شود به نفع شماست
بیمه را آگاهانه بخرید