در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه های عمر و پس انداز چه خطراتی تحت پوشش قرار دارد و چه مزایایی را دارا می باشد ؟
5 پاسخ
توسط
فوت به هر علت و از کارافتادگی و فوت ناشی از حادثه تحت پوشش این نوع بیمه نامه می باشد. بیمه گذار پس از گذشت مدت 2 سال از شروع بیمه نامه وپرداخت حق بیمه مربوطه می تواند از محل بیمه نامه خود وام دریافت نماید و یا پس از گذشت مدت 6 ماه ( و پرداخت حق بیمه مربوطه ) نسبت به انفساخ ( بازخرید ) بیمه نامه اقدام نماید .
توسط (33,930 امتیاز)

با توجه به شرکتی که از اون بیمه نامه دریافت کردین و شرایط قرارداد با هم متفاوت هستند اما به صورت مشترک تمامی بیمه ها دارای خسارت قابل پرداخت در زمان فوت ، معافیت سرمایه از مالیات ،نرخ سود تضمینی و مشارکتی ، پوشش های نقص عضو و هزینه پزشکی بر اثر حادثه و طرح بازنشتگی می باشند که در جزییات و مقدار وجه تفاوت هایی با یکدیگر دارند