در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
خرید پوشش حادثه در بیمه عمر چقدر باعث کاهش اندوخته میشود؟
3 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام
 حق بیمه این پوشش بستگی به شغل فرد و مبلغ سرمایه انتخابی دارد.لذا جهت اظهار نظر احتیاج  به اطلاعات دقیق تری می باشد.
شما می توانید به یکی از نمایندگی های شرکت بیمه مد نظر خود مراجعه نمایید و از ایشان بخواهید که دو جدول سرمایه گذاری مطابق با شرایط شغلی و سرمایه مدنظر شما تهیه کنند و در یکی از آنها پوشش حادثه لحاظ گردد.در این حالت شما می توانید مقایسه راحت تری انجام دهید.