در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
درسته که میکن با خرید بیمه عمر کارافرین میتوان دونفر را تحت پوشش قرار داد
چه مزیت یا معایبی داره؟
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز ،بلی صحیح است،به نام بیمه join گفته میشود در،واقع یک عمر زمانی به نفر دوم داده میشود که حق بیمه اش را جداگانه دریافت میکنند و در صورتیکه بیمه شده دوم فوت کند کل قرار داد ابطال نمی شود و کلا یک صندوق برای سرمایه گذاری دارند
بیمه را آگاهانه بخرید