باز هستیم
+1 امتیاز
2,812 بازدید
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
آیا به مدت مرخصی استحقاقی ، عیدی و سنوات پرداخت میشود؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (49,700 امتیاز)
ویرایش شده توسط

باسلام.

به استناد ماده64 قانون کار، باتوجه به اینکه مدت مرخصی استحقاقی جز  حقوق حقه ی کارگران می باشد و مدت مذکور جز سابقه ی ایشان محسوب میگردد بنابراین به مدت مرخصی استحقاقی باحقوق عیدی و سنوات پایان خدمت تعلق می گیرد.


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 2,527 بازدید
سوال شده آذر 6, 2017 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط آآآ (160 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 4,739 بازدید
سوال شده آبان 25, 2016 در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط farzaneh (110 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,842 بازدید
سوال شده فروردین 13, 2017 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط اشرف (110 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 4,462 بازدید
سوال شده تیر 19, 2018 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط White_swan_ir (100 امتیاز)
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...