در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام من نیروی پیمانکاری ( ارکان ثالث) هستم که شش ماه مرخصی زایمان بودم بعد از مرخصی عیدی سال . سنوات سال . و پاداش وزیر را نصف کردم بعد از پیگیری از تامین اجتماعی و پیمانکار به هیچ جوابی نرسیدم ایا فایده ای داره این همه پیگیری چکار باید کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

ایام مرخصی استعلاجی زایمان جزء سوابق کار محسوب شده و مزایای شغلی از قبیل سنوات و عیدی به آن تعلق میگیرد.