در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
با سلام خانم بنده از تاریخ 95/8/5 در یک فروشگاه کار میکند که از تاریخ 95/10/1 برای او بیمه رد کردند حالا که سابقه را دیدم برای او 15 روز رد کردند ولی او در ماه بیش از 150ساعت کار میکند چیکار باید بکنم هیچ مدرکی ندارم ایا برای کمک هزینه بارداری مشکل دارد یعنی پول نصف بهم میدن برای بیمه بیکاری چطور من باید چیکار کنم ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
برای طرح دعاوی بین کارگر و کارفرما باید به اداره کار مراجعه فرمائید

برای کمک هزینه بارداری با 15 روز محاسبه و پرداخت خواهد شد

برای بیمه بیکاری مجموع سوابق در نظر گرفته می شود