در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام و عرض ارادت

 کارشناس یک شرکت با مسولیت محدود بودم و مدت 4 ماه کارفرما برای همگی پرسنل در سال 94 حق بیمه را پرداخت ننمود ، تعدادی از پرسنل من جمله خودم از طریق تامین اجتماعی بابت احراز سابقه اقدام نمودیم و جواب و تایید آن نیز با مشخص نمودن میزان حق بیمه برای هر نفر آمد ، کارفرما بصورت مصالمت آمیز از پرداخت آن طفره میرود.
 برای مطالبه حق بیمه خودمان باید چکار کنیم و راهکار قانونی را لطفا برایمان توضیح دهید  ضمنا از ابتدای سال 95 این شرکت هیچگونه فعالیت و اموالی هم بنام شرکت ندارد و دفتر خود را نیز بسته است .

   با تشکر و احترام
توسط (100 امتیاز)
از پاسخ شماره 1 بسیار سپاسگزارم ،اما مورد سوال من قسمت دوم سوال مد نظر بود که جوابی داده نشد.        لطفا بفرمایید با توجه با اینکه کارفرما هیچگونه اموالی بنام شرکت نداشته و حسابهای خود را بسته است و تمایلی هم به پرداخت حق بیمه ثابت شده ندارد، من به چه طریق میتوانم حق بیمه را از کارفرما بگیرم .
با تشکر
توسط (420 امتیاز)
سلام
در صورتی که سوال جدید دارید می تونید از بخش طرح سوال در بالای صفحه استفاده نمایید:
https://goo.gl/aueNlw
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)

حق بیمه ای که مشخص شده جوز بدهی های کارفرما لحاظ شده و در صورت عدم پرداخت با جریمه مواجه خواهد شد.

زمانی که کارفرما حق بیمه را پرداخت کند شما می توانید در خصوص سابقه خود اقدام کنید.