در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید

احتراما به استحضار میرسانم در سال 90/06/01  قراردادی مبنی بر سرمایه گذاری به همراه اشتغال به مدت یکسال در مجموعه تفریحی ارم اصفهان با شرکت آوای عرفان بستم که حدود 15 میلیون هم سرمایه گذاری کردم ولی در طول این مدت نه از سود پول خبری بود و نه از حقوق و فقط در حد مساعده هفته ای 50 هزار تومان میگرفتم . بعد از 6 ماه علاوه بر قول هایی که داده بودند مبنی بر رد کردن بیمه متوجه شدم که هیچ سابقه بیمه ای هم برایم رد نشده است و شرکت هم پس از یکسال منحل و ور شکست کرد و مدیریت آن هم در حال حاضر به علت شکایات سرمایه گزاران از وی در زندان می باشد  .

  1.  میخواستم ببینم میتوانم با قرار دادی که دارم پیگیر سوابق بیمه ام باشم و یکسال عمر هدر رفته ام را جبران کنم .
  2. اگر میشود با توجه به اینکه شرکت یا نماینده که در زندان هست هم هیچ رقمی برای این موضوع پرداخت نمی کند اگر بخواهم خودم پرداخت کنم میشود و حدوداً چه مبلغی باید بدهم

با تشکر از کارشناسان محترم بیمه

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
بله با همان قرارداد میتوانید در اداره کار اقدام نمایید.مبلغ حق بیمه نیز توسط کارشناسان بیمه وبر اساس میزان حقوق و دستمزد شما محاسبه خواهدشد.