در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
با سلام وخسته  نباشید...اینجا نب متولد ۱۳۶۱/۶/۱۳میباشم  و۱۳سال سابقه کار دارم و۱۸ماه مدت بیمه سربازی را نیز پرداخت نموداهم  واکنون بخواهم با شرایط ۵۰سال باز نشسته شوم حقوق باز نشستگی بنده چقدر خواهد  بود.یا طبق ماده ۱۱۱قانون تامین اجتماعی  تعلق خواهد گرفت.فرق باز نشستگی بیمه اخیتاری با بیمه اجباری در چی هست
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
با شرایط سنی 50سال ،حتما میبایست سی سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید.
بیمه اجباری ،بیمه ایست که توسط کارفرما وطبق قانون کارفرما مجبور به پرداخت حق بیمه کارگر میباشدولی بیمه اختیاری ،شخص با اختیار وبا هزینه خود اقدام به تنظیم قرارداد با بیمه تامین اجتماعی وپرداخت حق بیمه مینماید.