در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.من حدود هشت سال با سمت تکنسین مکانیک در وزارت نیرو مشغول به کار بودم. با دو مرحله دوره در خارج از کشور (انگلیس و آلمان). بعد از ده سال مجبور به استفا شدم .

بعد به صورت اختیاری با حداقل بیمه در حدود هیجده سال بیمه پرداخت نمودم. اکنون در بندر عباس به عنوان سرپرست کارگاه مکانیک با حقوق چهار میلیون و نیم به مدت دو ماه مشغول به کار هستم.

با توجه به سن پنجاه و چهار سال و با افزایش حقوق چهار و نیم میلیون تومان ایا میتوانم بعد از دو سال با همین حقوق بازنشست شوم؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
چنانچه اسناد اداری و مالی مبنی یر وجود و اثبات حقوق و مزایای متناسب با سمت شغلی فعلی وجود داشته و شائبه تبانی و سند سازی در آن نباشد، با رعایت سایر شرایط سن و سابقه واجد شرایط بازنشستگی خواهید بود.