در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

33 سال سن دارم و 10  سال سابقه بیمه تأمین اجتماعی دارم (اجباری و مشاغل آزاد) در حال حاضر مشاغل آزاد پرداخت می کنم ،، قصد دارم در شرکتی استخدام شوم و بیمه مشاغل آزاد را لغو نکنم و همزمان باهم پرداخت شود ،، با توجه به سن و سابقه بیمه 20 سال دیگر باید سابقه داشته باشم ،،،

  1.  آیا با پرداخت همزمان بیمه اجباری و مشاغل آزاد از مدت 20 سال کسر می گردد ؟؟
  2.  اگر باهم پرداخت شود در سن 53 سالگی هنگام بازنشستگی چه اتفاقی می افتد ؟؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

پرداخت بیمه هر ماه ولو همزمان اختیاری واجباری باعث افزایش مدت نمیگرددو صرفا همان سی روز در ماه محاسبه میگردد

باید سی سال سابقه و داشتن سن 50الزامی در زمان بازنشستگی میبا