در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
با سلام  بنده ۱۴سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری دارم ودوسال نیز خرید بیمه سربازی را نیز گرفتم و9سال دیگر حق بیمه اختیاری ریخته وسنم هم به شصت سال رسیده هست.

اکنون بیمه به بنده حقوق کامل پرداخت میکند یا ۲۵روز

 سوال بعدی فردی ۶۰سال تمام دارد سابقه اون ۲۴سال حق بیمه اختیاری به سازمان تامین اجتماعی داده است حال به این فرد ۲۴روز حقوق بازشستگی میدن یا ۳۰روز.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام سازمان تامین اجتماعی به ازای هرسالی که حق بیمه پرداخت کرده باشد به نسبت هرسال یک روز حقوق میدهد اما اگر بیمه شده بیست سال یا بیشتر واریز کند حقوق بازنشستگی نباید از حداقل حقوق اداره کار پایین تر بیاید در ازای 24سال سابقه 24روز حقوق به او پرداخت میشود اما مبلغی که بابت میانگین دوسال آخر محاسبه میکنندنباید از حداقل دستمزد کمتر بشود