در بیمه بیکاری توسط

اگه  فردی  دو سال سابقه بیمه داشته باشد وحقوق دریافتی فعلی حدودابین 12تا15میلون ریال باشد چه مدت بیمه بیکاری ومیزان حقوق بیمه بیکاری چقدر میباشد.متاهل ومجردبرای میزان دریافتی ومدت بیمه بیکاری چقدر میباشد.

توسط (100 امتیاز)
"ميزان مقرري بيمه ‌بيكاري نبايد از حداقل دستمزد تعيين شده براي هر سال كمتر و از 80 درصد متوسط مزد يا حقوق بيمه شده بيشتر باشد "
منظور از اين قانون اينه كه حداقل حقوق ماهانه ي بيمه بيكاري كه پرداخت ميشه نبايد زير حداقل حقوق قانون كار در اون سال باشه يا منظورش ماه نيست و منظور كل پرداختي بيمه بيكاري تعيين شده هست؟؟
3 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ

اگر دقیقا 2 سال سابقه بیمه داشته باشد؛ مجرد باشد 6 ماه و اگر متاهل باشد 12 ماه مقرری دریافت خواهد کرد!

ميزان مقرري روزانه بيمه شده بيكار معادل (55%) متوسط مزد يا حقوق سه ماه قبل از بیکاری بيمه شده مي باشد. به مقرري افراد متاهل يا متكفل ، تا حداكثر (4) نفر از افراد تحت تكفل به ازا هر يك از آنها به ميزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دريافتي مقرري بگير نبايد از حداقل دستمزد، كمتر و از (80%) متوسط مزد يا حقوق وي بيشتر باشد.

بیشتر بخوانید: چند سال سابقه بیمه دارم

جدول بیمه بیکاری

جهت اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

سوال شده فروردین 29, 2018 در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز) 46 ماه سابقه بیمه و 25 سال سن دارم چقدر بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد ؟
سوال شده آذر 26, 2018 در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز) نحوه اعتراض به تامین اجتماعی برای اشتباه در محاسبه سوابق بیمه چگونه است ؟
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری و میزان آن به شرح زیر است:
الف- جمع مدت پرداخت مقرری از زمان برخورداری از مزایای بیمه بیکاری اعم از دوره اجرای آزمایشی و یا دائمی آن برای مجردین حداکثر (36) ماه و برای متأهلین یا متکفلین حداکثر (50) ماه بر اساس سابقه کلی پرداخت حق بیمه و به شرح جدول ذیل می باشد:
جدول سابقه پرداخت حق بیمه حداکثر مدت استفاده از مقرری جمعا با احتساب دوره های قبلی
سابقه پرداخت حق بیمه حداکثر مدت استفاده از مقرری جمعاً با احتساب دوره‌های قبلی
برای مجردین برای متأهلین یا متکفلین
از 6 ماه لغایت 24ماه 6 ماه 12 ماه
از 25 ماه لغایت 120 ماه 12ماه 18 ماه
از 121 ماه لغایت 180 ماه 18ماه 26ماه
از 181 ماه لغایت 240ماه 26ماه 36ماه
از 241ماه به بالا 36 50ماه
ازم به ذکر است افراد مسن مشمول قانون بیمه بیکاری که در هنگام وقوع بیکاری دارای 55 سال سن و یا بیشتر باشند به استناد ماده 10 آئین نامه اجرایی این قانون در صورت عدم اشتغال تا رسیدن به سن بازنشستگی مقرری بیمه بیکاری آنان ادامه می یابد.
ب – میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (55%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می باشد . به مقرری افراد متاهل یا متکفل ، تا حداکثر 4 نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آنها به میزان ( 10% ) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد . در هر حال مجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد کمتر و از (80% ) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد .